Je bent gepassioneerd over jouw koor en je bent toe aan een groeistap. Herken jij je in deze situatie?

  • Je wil met (nog) meer inleving zingen
  • Je zoekt naar nieuwe vormen om je als koor te ontwikkelen.
  • Je wil graag meer resultaat dan in één workshop gegeven kan worden.

Ik help je graag je te ontwikkelen en je vrij te voelen op het podium, want als je je vrij voelt op het podium, dan ga je beter zingen, en dan kan je beter performen en bereik je echt je publiek. Als ervaren koorzanger heb ik zelf ervaren hoe lastig het is om altijd de juiste focus te hebben en energie vast te houden. Als koorontwikkelingscoach gebruik ik die ervaring, samen met mijn jarenlange kennis over koorregie, om jou te ondersteunen bij het maken van de volgende stap.

Ik kan je helpen die stappen te maken.  Ik  doe dat op verschillende manieren:

Workshops voor koren

Koorcoaching

VIP-Producten voor regie/choreo-commissieleden

Regisseur