Repeteren doe je voor jezelf, maar optreden doe je voor je publiek. En dan graag voor een heleboel publiek. Maar hoe blijf je in de kijker bij je fans en hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe krijg je die zaal vol en zorg je ervoor dat jouw fans jou bij élk optreden weten te vinden?

Lees hier 5 superwaardevolle tips ( en 8 handige weetjes) om jouw koor nog beter te promoten. Speciaal voor jou staat het e-article in ISSUU. Het leest nog gemakkelijker en is bladerbaar.  Lees je graag zonder leesbril, lees het artikel dan op fullscreen.

Wil je het artikel downloaden, klik dan op de link onderaan deze pagina.

Laat je weten of je wat aan de tips hebt gehad?

Download hier gratis het e-Article Superwaardevolle tips voor koorpromotie-Petra Andriessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *