Je hebt je aangemeld voor mijn GRATIS TIPS nieuwsbrief of andere tips waarvoor je je mailadres hebt achtergelaten.  Met deze aanmelding(en) heb je aangegeven dat je graag op de hoogte blijft van mijn blogs en tips. Je hebt hiervoor jouw voornaam, achternaam en e-mailadres beschikbaar gesteld.

Wat heb ik gedaan om aan de nieuwe Privacywet te voldoen?

Ik maak voor het versturen van mijn nieuwsbrieven gebruik van de diensten van Mailchimp. Ik heb een verwerkingsovereenkomst getekend met Mailchimp. Ik handel daarmee conform de regels van de nieuwe wet: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 in werking gaat. Met het tekenen van de verwerkingsovereenkomst met Mailchimp geef ik aan dat ik mij bewust ben van het feit dat ik op de volgende manier gebruik maak van jouw gegevens:

  • dat ik jouw e-mailadres gebruik om je mijn blogs toe te sturen. Elke keer als ik een blog op mijn website post, ontvang jij die blog automatisch (via Mailchimp) in je mailbox.
  • dat ik jouw voornaam en e-mailadres gebruik om je over mijn diensten, workshops te informeren of je ander nieuws te sturen waarvan ik inschat dat het van waarde kan zijn voor jou als koorzanger of dirigent.

Ik vind het belangrijk om jou hierover te informeren. Graag wijs ik je erop dat je in alle gevallen en te allen tijde vrij bent om jouw gegevens te wijzigen of je geheel af te melden. De wijzigings-of afmeldinglink kan je in elke nieuwsbrief onderaan het bericht vinden.

Ik hoop dat ik je hiermee duidelijk heb geïnformeerd, en graag tot ziens bij mijn volgende blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *