Tot aan het eind van dit zangseizoen staan er nog prachtige korenfestivals op het programma. Doe je zelf mee aan eentje (of twee of drie)?  Geweldig! Ga  je nou zelf niet zingen, maar vind je het  leuk om (met je koorleden) een van de korenfestivals te bezoeken, dan heb ik hier de festivalkalender voor je met allerlei korenfestivals. Er is er vast eentje bij jou in de buurt!

Heel veel  zang-, kijk- en luisterplezier!

Mei

Juni

Juli

4 comments on “Zin in een vocaal dagje uit? Bezoek een korenfestival!

  • Hoi Antsje, Dank voor je aanvulling! Dit is inderdaad ook een heel leuk festival. Zingen jullie nog steeds in die roze koepel?

   Zijn er meer festivals, die niet in mijn lijstje staan, geef ze door!

   • Groot Dordrechts Korenfestival dit weekend
    Dit weekend vindt voor de vijfde keer het Groot Dordrechts Korenfestival plaats in de binnenstad.

    Het Groot Dordrechts Korenfestival wordt zaterdag voor de vijfde keer gehouden in de binnenstad. Meer dan veertig koren zullen in de binnenstad op verschillende plaatsen optreden met een uiteenlopend repertoire. De koren treden onder andere op in de Augustijnenkerk en op het Scheffersplein. De dag start om half 12 op het Scheffersplein en om half 6 wordt de dag met publiek en alle koren afgesloten in de Augustijnenkerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *