De corona-periode (vanaf maart 2020) was voor mij, net als voor alle koorzangers, een tijd  waarin wij niet konden samenkomen met elkaar. Jullie konden niet zingen en ik kon niet werken. Dit was voor iedereen een hele moeilijke periode, en voor mij betekende het dat ik een nieuwe keuze heb moeten maken. Ik heb het geluk gehad dat ik terug kon gaan naar mijn oude vak en passie: onderwijs en organisatie. Dit betekent dat ik helaas op dit moment weinig tijd (over)heb om mijn werk als koorontwikkelingscoach op te pakken.

Dit is wat ik voor je kan betekenen:

1. Blijf ontwikkelen via mijn blogs

Mijn website  blijft voor jullie in de lucht, zodat iedereen mijn blogs kan lezen, want die zijn nog steeds even relevant en hopelijk nog steeds even leuk om te lezen. Mijn blogs zijn bedoeld om samen met je koor in gesprek te gaan over hoe je jouw performance als koorzanger én als koor kunt ontwikkelen.

Wat kan je met mijn blogs doen?

  • -Deel mijn blogs met je koor om onderwerpen onder de aandacht te brengen.

-Zet ze gerust in je nieuwsbrief ( vergeet je niet mijn naam te vermelden?)

-De beste blogs heb ik gebundeld in een boekje: Leuk hè, koorzingen? Geef het boekje kado aan je koorleden als investering in jullie ontwikkeling.

Binnenkort komt de tweede druk uit van mijn boek met de beste blogs: Leuk hè, koorzingen? Het boek is straks te koop voor €15,00, excl. verzendkosten. Als je dit boek wil ontvangen met korting, zet dan je gegevens op de vroegboeklijst.

Zet mij op de vroegboeklijst van  Leuk hè, koorzingen? tweede druk

 

2. Korte Workshop in een koorweekend

Ik geef incidenteel nog workshops aan koren tijdens een koorweekend. Mijn workshop ‘Zing in je element’ is erop gericht om met je koor op een andere manier bezig te zijn met jullie performance. Zing vanuit je lijf.  Hoe maak je contact met je publiek, hoe maak je contact met de tekst van het nummer en hoe beweeg je als één koor in dezelfde energie.

De voorwaarden voor het geven van mijn workshop zijn:

  • De dirigent en evt. pianist/geluidsman is aanwezig tijdens de workshop
  • Ik plan alleen workshops in in het weekend
  • Ik werk  in het midden in het land.
  • Mijn tarief is €300,- voor 2,5 uur, exclusief reiskosten.
  • Door mijn drukke werkzaamheden door de week bepaal ik per aanvraag of ik ruimte heb in mijn agenda.

 

Lees hier mijn blog: Hoe doe je dat…zingen met je lijf?

Blijf zingen, blijf ontwikkelen en misschien tot ziens!