Herken je dit? Tijdens de repetities maak je afspraken over hoe nummers gezongen moeten worden: waar gaat het over, met welke emotie en intentie ga je het nummer zingen, waar moet je staan. Maar na een drukke week sta je weer in je repetitieruimte en ben je de helft alweer vergeten. Speciaal voor jou heb ik dit superhandige hulpmiddel ontwikkeld: het regielabel + checklist.

Bestel hier meteen jouw regielabel

Wat is het regielabel?

  • Het regielabel is een heel eenvoudig, maar reuzehandig hulpmiddel om jou te helpen bij het zingen. Je plakt het zelfklevende label zo op je arrangement. De kleur zorgt ervoor dat je ‘m niet over het hoofd ziet. Lekker compact en precies groot genoeg om op te schrijven.
  • De handige checklist helpt jouw koor om bij elk nieuw nummer de betekenis te doorgronden. Loop je elke keer het nummer na met de checklist, dan weet je zeker dat je het nummer met intentie en inleving kunt zingen.

Wat heb je er aan?

Het gaat je helpen bij jouw focus en intentie. Je gaat minder op de automatische piloot zingen omdat je weet wat jouw verhaal, rol en intentie is. Elke keer van te voren snel lezen wat ‘ook alweer’ de intentie was gaat jou zeker helpen om met de juiste energie het nummer te zingen. Hoe vaker je in de juiste intentie/energie zingt, hoe beter je het onthoudt, hoe beter je het kunt performen.

Hoe bestel ik mijn regielabel+ checklist?

Voor €5,95, inclusief verzendkosten, ontvang je jouw set thuis: een blokje van 50 zelfklevende regielabels + handige checklist.

Veel plezier ermee!

BESTEL HIER JOUW REGIELABELS