Download hier het gratis e-book: Meer succes met je koor


Ken je dat? Je bent al jaren actief in je koor, maar je zou wel een groeistap willen maken? Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Vraag mijn gratis e-book aan Meer succes met je koor en ontdek waar je vandaag al mee kunt beginnen.

  • Antwoord op de vraag: Waar sta jij op de cirkel van koorsucces?
  • In 5 heldere stappen vrij op het podium
  • Handige tips die je meteen kunt toepassen

Download het e-book Meer succes met je koor

Naast het Gratis E-book ontvangt je ook incidenteel extra informatie en nieuwtjes. Wil je regelmatig nieuws ontvangen en mijn blogs?  Meld je dan aan voor de Gratis TIPS. 

Reacties van lezers:

  • ‘Ik krijg door jouw tips erg veel zin om met mijn koor aan de slag te gaan!’ 
  • ‘Er staan voor mij vernieuwende inzichten en tips in! Ik ga je tips zeker gebruiken en delen met mijn koor!’
  • ‘Ik vind de cirkel van koorsucces heel sterk. Het maakt je (in stappen) bewust van waar je als koor allemaal bij stil moet/kan staan en in welke stappen je dit met elkaar kunt aanpakken’.
  • ‘Het boek geeft heel veel mooie, bruikbare en praktische tips die direct toepasbaar zijn tijdens repetities van een koor. Het geeft stof tot nadenken en het biedt de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan met je koor(leden)’. 
  • ‘Ik vind het leuk en uitnodigend dat je naar de ‘jij-persoon’ schrijft. Dat maakt het heel persoonlijk. Ik had echt het gevoel dat jij tegen mij aan het praten was’.