Ben je op zoek naar een nieuwe, frisse uitdaging voor je koor en wil eens sparren over wat de mogelijkheden zijn? Of loopt het niet lekker in en met je koor en zoek je daarvoor een oplossing?

Dan kan koorcoaching jou helpen!

Boek eens een Koorfocusgesprek

Samen met jou ga ik op zoek naar een geweldige focus: iets nieuws dat jullie samen gaan doen,  om samen te groeien! We kijken waar de ontwikkelpunten zijn in het koor en hoe we die punten kunnen gaan oppakken. We maken nieuwe doelstellingen.

Tijdens dit gesprek daag jullie ook uit eens groot te denken en misschien zelfs  gek te denken.  Denk aan alles wat jullie nog nooit hebben gedaan en eigenlijk stiekem wel eens willen doen. Denk aan samenwerkingen aangaan, of aan zingen met een band, of zingen op een fantastische locatie (op een boot, in een oude fabriek), of zingen op dat ene festival waarvan je steeds denkt dat jullie daar niet goed genoeg voor zijn of aan een eigen show.

ALLES KAN EN ALLES MAG! We verzamelen alle ideeën en komen tot een nieuw plan: een nieuwe focus.

Wat anderen over hun koorfocusgesprek zeggen:

“Wij hebben het koorfocusgesprek enorm gewaardeerd. Fijn om eens een meekijkend oog en oor erbij te hebben. Wij vonden jouw creatieve ideeën heel fijn, en  ook jouw advies hoe we sommige zaken qua communicatie goed bij het koor over konden brengen. Het is als bestuur daarin soms nog best zoeken. Jouw enthousiasme werkt heel erg positief en dat geeft energie.  Wij komen dit jaar graag nog een keer rond de tafel met je in een focusgesprek, vooral rond de voorbereiding van ons concert. Om je als ‘bewegings’coach ons weer in beweging te brengen!  Onze dank is groot… je bent een mooi mens!” Bestuur koor Midden-Nederland

 

Maak een afspraak voor een koorfocusgesprek

 Loopt het niet lekker in je koor en wil je daar eens externe ogen naar laten kijken?

Boek eens een Koorcoachingssessie

Heb je dat, dat het niet lekker loopt in je koor? Dat gebeurt wel eens. Er is (te) weinig communicatie of de ideeën lopen (te ver) uiteen. Dat geeft spanning in een koor en dan is koorzingen niet echt leuk. Als je niet weet hoe je dit moet oplossen, loop je het gevaar dat er koorleden, bestuursleden of zelfs de dirigent weggaat.

Dat is niet wat je wilt!

Dan kan het heel goed werken als een externe persoon meekijkt en meeluistert. Om de communicatie op gang te brengen en samen te ontdekken waar de ‘pijn’punten zitten en hoe je die kunt oplossen. Vaak is het al voldoende om dingen eens uitgesproken te hebben, om van daaruit een nieuwe, gezamenlijke, focus te kiezen.  Zit jij in zo’n periode met je koor en wil je weten wat ik voor je kan betekenen, neem eens contact op.

Maak een afspraak voor een koorcoachingssessie

Graag tot ziens en sprekens!

 

Lees ook meer over mijn andere aanbod:

WORKSHOPS

KOORTRAJECT ‘ZING IN JE ELEMENT

VIP-PRODUCTEN VOOR REGIE/CHOREO-COMMISSIELEDEN