Is dit wat jij voor ogen hebt met jouw jeugdkoor?

Mijn jeugdkoor heeft zichtbaar lol in zingen met vrolijke gezichten.  Ze zijn ontspannen en durven te performen.  Ze weten waar ze over zingen en zijn zich bewust van hun aanwezigheid op het podium.

Hier kan ik je mee helpen!

Met veel enthousiasme begeleid ik jeugdkoren, omdat het een feest is om te zien wat muziek doet met jongeren als ze durven te performen. Het gaat mij niet om de danspasjes of de choreografie. Daarvoor heb je misschien al eens een dansinstructeur ingehuurd. Maar samen met jou en jouw koor ga ik op zoek naar het performtalent van het hele koor, want jong geleerd is oud gedaan!

Wat kan ik van mij verwachten?

als vaste koorregisseur jeugd

Als vaste koorregisseur/-coach werk ik samen met jou en de groep aan de performance. Hoe? Met veel theateroefeningen , echt ‘samen’ zingen en veel naar elkaar kijken. Ik laat de jeugdleden met eigen ideen komen, zodat ze zelf eigenaar worden van hun eigen performance.  Ik begeleid ze op deze manier bij het ontwikkelen van hun performtalent.  Als je de performance in het jeugdkoor echt wilt verbeteren,  dan is het belangrijk om het een vaste plek te geven binnen je repetitieschema.

Ja ik wil een kennismakingsgesprek

als ik een workshop geef.

Als je mij inhuurt voor een workshop, kan je uitgaan van veel energie en een doldwaze middag. In mijn workshops maak ik de jongeren bewust van hun rol op het podium, dat alles wat ze doen zichtbaar is voor het publiek, zoals je haar goed doen, gapen, friemelen met je handen. Ik leer ze waar ze naar moeten kijken en hoe ze op en af moeten lopen.  Tot slot werken we een van de favoriete nummers om tot een nieuwe regie en laten we zien wat we hebben geleerd: dat zingen cool is en dat je dat echt mag laten zien!

Ja, ik wil een jeugdworkshop

Heb je een andere vraag aan mij, neem gerust contact op.