…met trots presenteer ik mijn boek!

Leuk hè, koorzingen?  is een verzameling van mijn beste en leukste blogs over koorzingen, koordingen en alles wat bijdraagt aan groei in je koor. Blogs die je helpen een stap te zetten met je koor en je helpen over je eigen schutting te kijken. Want wat kun je bijvoorbeeld leren van Sven Kramer, wat heeft bramen plukken te maken met koorzingen en waarom is rechts van het midden repeteren zo belangrijk?

Lekker kort en lekker luchtig geschreven: een boekje om regelmatig op te pakken en je gedachten eens over te laten gaan. Omdat het belangrijk is in ontwikkeling te blijven. Zoals het oude spreekwoord zegt: ter leering ende vermaeck.

‘…maar ik lees je blogs toch al?’

Ja, en dat is superleuk, maar blogs zijn vluchtig en verdwijnen in je mailbox. Of je vergeet in welk blog dat ene leuke onderwerp besproken werd. Om die reden heb ik mijn 40 leukste blogs met de handigste tips aangepast en ge-updatet en samengebracht in een boekje. Voor jou, zodat je alles rustig (en ook vaker) kunt nalezen.

40 blogs vol handige tips en overdenkingen  – 112 pagina’s

Bestel mijn boek nu en je hebt het binnen enkele dagen in huis! De prijs  is €15,00  en de verzendkosten zijn nu gratis.

Bestel hier jouw exemplaar!

De eerste reacties van lezers …

  • ‘Leuk en inspirerend’
  • ‘Leuk om al jouw gouden tips nu bij elkaar te hebben’
  • ‘Vrolijk, toegankelijk, praktisch en handzaam!’

Nu bestellen zonder verzendkosten