Als lid van de regie/choreo-commissie ben jij in mijn ogen een Very Important Person. Jij zorgt ervoor dat ‘het plaatje’ klopt bij de muziek, dat het koor ‘beweegt’ en dat het nummer met inleving wordt gezongen. Best een lastige klus en ik kan mij voorstellen dat je daar wel eens een steuntje in de rug zou willen hebben. Daar help ik je graag bij met een scala aan VIP-producten voor regie/choreo-commissieleden.

Dit is wat ik voor je kan betekenen:

Masterclass Koorregie

Speciaal voor de regie-en choreocommissie geef ik in een masterclass met  praktische tips en tools om aan de regies te werken. Meestal zijn koorregieworkshops gericht op de koorleden, maar deze workshop/masterclass is speciaal gericht op de regiecommissieleden. Je leert hoe een koorregie in elkaar zit, wat je nodig hebt om het goed over te brengen, en wat wel en niet werkt. Deze workshop wordt op maat gemaakt en richt zich op jouw vragen. Voorafgaand aan de workshop vindt een intake plaats en maken we afspraken hoe we de workshop samen gaan invullen.

Investeren in je regiecommissie is heel waardevol en is dus een goede investering!

Maak een afspraak voor een intake

Feedbacksessies via Skype met jou in de hoofdrol

Heb je nou behoefte aan concrete feedback op jouw regies, hoe jij regies maakt en/of jouw manier van werken met je koor, dan bied ik  feedbacksessies via Skype aan. Na een voorgesprek bepalen we wat de punten zijn waar jij aan wil werken en hoeveel sessies je zou willen doen. Je krijgt van mij concrete (regie-)opdrachten die je zelf doet met jouw koor. Wij bespreken dan wekelijks jouw opdrachten na in een  Skypegesprek.  Het doel is je te helpen je verder te ontwikkelen als regie/choreo-commissielid.

Ik deel mijn kennis en help jou lastige knelpunten weg te nemen. Zo’n regie-feedbacktraject is qua kosten vergelijkbaar met het afnemen van een workshop. Alleen sta jij in de hoofdrol en niet het koor.  Het kan heel effectief zijn voor jouw koor om in jou als choreo/regie-commissielid te investeren. Bespreek het eens met je bestuur!

Maak een afspraak voor  Skype-feedbacksessies

Speciaal voor jou geschreven: Leuk hè, koorzingen?

Leuk hè, koorzingen?  is een verzameling van mijn beste en leukste blogs over koorzingen, koordingen en alles wat bijdraagt aan groei in je koor. Blogs die je helpen een stap te zetten met je koor en je helpen over je eigen schutting te kijken.

Bestel hier jouw exemplaar met gratis verzending

Producten om jou te helpen

Als koorcoach zoek ik constant naar manieren om jou en jouw koor te helpen verder te komen. Zo ontwikkelde ik een zelfklevend memoblokje: het regielabel waar je eenvoudig de regieafspraken op kunt noteren.

Bestel hier jouw set regielabels

Met tips en blogs waar jij wat aan hebt!

Mijn missie is koren vooruit te helpen. Mijn missie is dus ook jou als choreo/regie-commissielid te helpen. Ik doe dat o.a. door mijn kennis en ervaring met je te delen via blogs vol tips en overpeinzingen. Heb je je hier nog niet voor aangemeld? Ze zijn gratis en komen automatisch in je mailbox en ik schrijf ze met jou in gedachten. Bijna al mijn blogs eindigen met een oproep aan jou om te reageren en je ervaringen en vragen te delen, dus: reageer, vraag, deel en leer!

Meld je hier aan voor Gratis Tips

Een vraagbaak – speciaal voor jou

Heb je nu een algemene vraag over regies maken of regies zetten, stel hem gerust via info@koorcoach.nl. Ik zal dan via mijn blogpagina jouw vraag beantwoorden.

Speciaal voor jou geschreven: Gratis e-book Meer succes met je koor!

Wil je nou weten hoe je jouw koor verder kunt helpen, download dan mijn gratis e-book. In dit e-book laat ik je zien dat in koorzingen een ontwikkeling zit. Je krijgt meteen inzicht in waar jouw koor staat en waarom bijvoorbeeld sommige dingen al heel goed lukken en anderen (nog) niet lukken met jouw koor.

  • ‘Er staan voor mij vernieuwende inzichten en tips in! Ik ga je tips zeker gebruiken en delen met mijn koor!’
  • ‘Het boek geeft heel veel mooie, bruikbare en praktische tips die direct toepasbaar zijn. Het geeft stof tot nadenken en het biedt de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan met je koor(leden)’. 

Download hier het gratis e-book Meer succes met je koor

Graag ontmoet ik je in het echt, via Skype of op facebook! En maak gebruik van alles, ik doe het met jou in gedachten!

Lees ook meer over mijn andere aanbod:

KOORCOACHING

KOORTRAJECT ‘ZING IN JE ELEMENT”

WORKSHOPS